MICRO CURRENT TRETMAN I RADIO TALASI

ANTIAGE-LIFTING-REFRESH TRETMANI (APARATURNO)RADIOTALASI.....................................................................................................................3000,00
| MICROCURRENT.................................................................................................................3000,00                   
SERIJA 6 TRETMANA 2XNEDELJNO (6+1 GRATIS)

TRETMAN ZA SVE OSOBE AKO ZELITE DA USPORITE PROCES STARENJA,  DEFINISETE KONTURE LICA, VRATITE TONUS I ELASTICNOST KOZE. FACELIFTING SE POSTIZE KROZ POJACANU AKTIVACIJU  MISICA I MIKROCIRKULACIJU UZ POVECANJE ISHRANE, OKSIGENACIJU I REVITALIZACIJU TKIVA. DELUJE NA BORE I LINIJE OKO OCIJU, SPUSTENE KAPKE, KESICE OKO OCIJU, FINE BORE CELA I OBRAZA, OPUSTENE OBRAZE, PODBRADAK, VRAT I DEKOLTE.

TRETMAN RADIOTALASIMA NUDI POSEBNO NEZNU FORMU OSECAJA PRIJATNE OPUSTAJUCE TOPLOTE, PRILAGODLJIVE SVAKOM KLIJENTU I OSETLJIVIM MESTIMA KAO STO JE CELO ILI OCNA ZONA. ULTRAZVUCNOM RADIOFREKVENTNOM  ENERGIJOM  ZAGREVAJU SE VLAKNA I OVAJ PROCES DOVODI DO REKONSTRUKCIJE MREZE KOLAGENIH I ELASTICNIH VLAKANA. TAKO KOZA DOBIJA CVRSTINU I ELASTICNOST. KROZ UVECANU PROIZVODNJU KOLAGENA DOBIJA SE DUGOROCNO, VIDLJIVO I OSETNO POBOLJSANJE.

MICRO-CURRENT tretman za podmladjivanje
To je tretman koji se radi aparatom i vrsi se podmladjivanje koze lica , zone oko ociju, usne, vrata i dekoltea i ne samo to, vec  i nekih delova tela – nadlaktice, butane, kolena, zadnjica, sake.
Macro-current aparat bazira na NANO tehnologiji, najsavremenijoj  tehnologiji  koja  je  nasla  svoju primenu  u kozmetologiji.
OVO JE APARAT KOJI BUDI KOZU I CINI JE ZDRAVOM, LEPOM I JEDROM. OVIM APARATOM SE NE TRETIRA SAMO KOZA VEC I MISICNO TKIVO NEPOSREDNO ISPOD KOZE.
TRETMAN SE RADI SA SETOM PICO SONDI, ALI TO NISU JEDINI APLICATORI SA KOJIMA SE RADI. APARAT IMA VISE VRSTA APLIKATORA CIJA PRIMENA ZAVISI OD TOGA STA ZELIMO DA POSTIGNEMO.
UZ  POMOC MICRO-CURRENT APARATA  VRSI SE OKSIGENACIJA CELIJA KOZE  PET PUTA VISE NEGO SA NEKIM DRUGIM APARATOM KOJI NE BAZIRA NA  NANO TEHNOLOGIJI, MAKSIMALNO SE VRSI HIDRATACIJA KOZE I SNAZNO SE PODSTICE PROIZVIDNJA SOPSTVENOG COLAGENA I ELASTINA.
APARAT IMA  4 BAZNA PROGRAMA I SINGLE  I  DUEL OPCIJU  PREKO KOJIH SE RADI SA 6 PROGRAMA . OVE PERFOMANSE CINE OVAJ APARAT JEDINSTVENIM I NAJNAPREDNIJIM NA POLJU “ NON-SURGICAL  FACELIFT”.
Tokom svakog tretmana  prolazi se kroz svih sest programa i u zavisnosti od dijagnoze posebno se zadrzavamo na pojedinim programima.
1.program:  OXYGEN ishrana celija koze kiseonikom
2.program:  refine NANO redukovanje dubokih bora
3.program:  refine PICO redukovanje povrsinskih bora, ujednacavanje tena smanjivanje prosirenih pora(pigmentne fleke, crni kolutovi oko ociju,akne , rozacea is l.)
4. program:  TONE  ucvrscivanje i zatezanje koze (lice,vrat,dekolte, nadlaktice,sake butane..)
5.program: BUILD bildovanje misica ,tj. misicnog tkiva neposredno ispod koze (lice,vrat,dekolte,nadlaktice,butane,zadnjica i sl.)
6.program:LIFT  lifting i unos aktivne supstance

 

Tretman sa MICRO-CURRENT aparatom pogodan je za sve odrasle osobe oba pola.
Tretman moze da se radi tokom cele godine.
Tretman traje od 30min. do 60min. i obicno se radi u seriji od 6 ili 10  ili 15 tretmana  dva do tri puta nedeljno.
Vec  tokom  prvog  tretmana rezultati su impresivni- celije akumuliraju kiseonik, struktura celija koze se zateze, obnavlja se collagen i elastin, ucvrscuju se misici.
PREPORUKA:
do 35 godina  6 tretmana  u period od 2 do 3 nedelje
preko 35 godina 6 tretmana i vise
Hidratacija je vitalna za postizanje najboljih rezultata kod ovog tretmana. Zato je preporuka za klijente da pre tretmana ne konzumiraju alcohol id a piju dosta vode kao i posle tretmana 
KONTRAINDIKACIJE: Osobe koje imaju ugradjen metal u telu( ne odnosi se na plombe) i trudnice   
TRETMAN JE BEZBOLAN.
NA SERIJU TRETMANA ODOBRAVAMO POPUST.