ANTICELULIT DEVICE MASAGE TERAPY........................................................60MIN...................2000,00
VACUM VAWE RF BIPOLAR+RF TIPOLAR+LIMFNA DRENAZA
(ENDOMASAZA SA LIMF DRENAZOM I ZATEZANJEM)
REGIJE:BUTINE,ZADNJICA,JAH.PANTALONE,NADLAKTICE
TRETM OD 30 MIN 1500,00
SERIJA:10 TRETM 2 DO 3X NEDELJNO (10+2GRATIS)

ANTICELULIT DEVICE MASSAGE THERAPY
APARAT ZA ENDOMASAZU SA LIMFNOM  DRENAZOM I ZATEZANJEM
REGIJE:   stomak, butine, zadnjica (sa efektom push up)     

 

Vakumski tretman kod celulita

Slabiji protok krvi i limfe je uzrok promena u koži i dermu (potkožnom tkivu). Posledica je nakupljanje otpadnih materija. Zbog bujanja vezivnog tkiva izgled kože svakodnevno postaje lošiji. Pojavljuju se različita udubljenja i izbočine koja daju izgled narandžine kore, a poznajemo ih pod nazivom celulit.

Vakum je aparat za terapiju celulita, smanjenje masnih naslaga i za vaporizaciju kože. Za razliku od ručne masaže koja se izvodi pritiskom od spolja ka unutrašnjosti tkiva, endomasaža sukcijom postiže ,,odlepljivanje” tkiva, stvarajući dubinsku masažu od unutrašnjosti ka spoljašnosti. Istovremeno potpomaže proces drenaže međućelijske tečnosti. Kao rezultat rasterećenja krvnih sudova ispod usisanih vlakana, dolazi do poboljšanja protoka krvi i limfe, bolje prehrane tkiva, povećanja elastičnosti, kompaktnosti i tonusa kože.

Pre terapije na kožu se nanosi anticelulitna krema, koja se dobro utrlja, zatim se nanese ulje za masažu, koje omogućava lakše klizanje po površini kože i osigurava dobar kontakt. Indikacije za primenu aparata za vakum su sledeće: edematozna faza celulita, fibrozna faza celulita, ožiljačna faza celulita, nega i smanjenje bora na licu, sveži ožiljci, keloidi i strije.

TRETMAN TRAJE 60 MIN I SASTOJI SE OD 3 PROCESA. PRVO SE RADI VACUM TERAPIJA RADI IZVLACENJA CELULITA NA POVRSINU I POVECANJE CIRKULACIJE NA TRETIRANOJ REGIJI. TAKO SE POSTIZE BOLJI DOTOK KRVI I KISEONIKA, A VEZIVNO TKIVO POSTAJE ELASTICNIJE. ZATIM SE PRIMENJUJE TRETMAN RADIOTALASIMA KOJI VRSI KAKO LIPOLIZU TAKO I ZATEZANJE KOZE. NA KRAJU SLEDI LIMFNA DRENAZA.
TRETMAN IDEALAN AKO ZELITE DA UCVRSTITE I ZATEGNETE BUTINE, OBLIKUJETE KOLENA, ZATEGNETE ZADNJICU, REOBLIKUJETE BEDRA (JAHACE PANTALONE), UCVRSTITE I ZATEGNETE OPUSTENE NADLAKTICE
 PREPORUKA: SERIJA 5 DO 6 TRETMAMA